Pagina's

maandag 12 maart 2018

En toen.....

was het al weer MAART! de sneeuwklokjes bloeien hier nog volop. Na de week vorst leek het erop dat ze ´bevroren´ waren, maar met een beetje hulp van de zon staan de klokjes er weer mooi bij!
Maart is ook de maand van NL Doet en in dat kader ging ik afgelopen zaterdag met naaimachine en lapjes richting Zwolle...

 

om de hele dag aan dekentjes te werken voor de afdeling ´Droomdekens´ van de Stichting Regenboogboom...
er was gezorgd voor een flinke hoeveelheid stoffen en voorgesneden stroken voor een zgn. ´lasagnaquilt´ lagen voorgesneden klaar... wat een service! 

En broodjes, heerlijke soep, koek, koffie, thee....
een paar dames zochten lapjes bij elkaar en begonnen met een vrolijke lente-beren-quilt...
ik had zelf nog ´plaatjes´ over van een ooit gemaakte quilt en samen met vrolijke stippen en ruiten lukte het 2 kleine tops in elkaar te zetten (de les uit voorgaande jaren: neem nooit een ingewikkeld patroon mee, daarvoor is het te gezellig!) ...het was een heerlijke dag onder mede-droomdekenmaaksters en wat leuk dat er deze keer een groep ´nieuwe´ quiltsters was, waarvan een aantal zo enthousiast werden dat ze door willen gaan met dekens maken!een nieuw idee ligt klaar....uiteraard even een ´proefje´ gemaakt. Maar......eerst de vorige afmaken! 

Fijne dag!

1 opmerking:

  1. Ook hier staan de sneeuwklokjes nog te bloeien !
    Leuk dat jullie zo bezig zijn geweest.

    BeantwoordenVerwijderen