Pagina's

woensdag 9 november 2016

Groningen, quilts en droomdekens....

Zaterdagmorgen reed ik naar m´n geboorteplaats Groningen om op de jaarlijkse quiltexpositie in ´t Vinkhuys de ´droomdekentjes´ van Stichting de Regenboogboom te laten zien en hoe toepasselijk was dus deze regenboog!
In Vinkhuizen werden iedereen begroet door een vrolijke vlaggetjeslijn.....De pronkkamer in de boerderij ´t Vinkhuys werd - zoals het hoort! - bewoond door ons aller Supergoof a.k.a. Ingrid a.k.a. de ´gastquiltster´ zoals ze het hele wekend genoemd werd, wat was het gezellig om je weer te spreken Ingrid...

en een genot om de quilts weer eens te zien en te voelen, het was jammer dat er geen bed of comfortabele stoel in de pronkkamer stond, dan waren we daar met z´n allen lekker onder zo´n mooie quilt gekropen!
maar er was werk aan de winkel....
de ´Droomdekens´ promoten, wat gezellige en leuke gesprekken opleverde en ook een aantal tips/vragen en naar we natuurlijk hopen in de toekomst donaties van stof/blokken/tops....
ondertussen kon ik ook nog wat naaimachinesteekjes zetten aan de ´versneden harten quilt´....
met uitzicht op de prachtige lapjes van de kleurrijkste quiltwinkel ´Cordi Atelier´.... 
uiteindelijk leverde de twee dagen een mooi bedrag op voor de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis (met op de poster ook nog eens een droomdekentje)

Fijne dag!

 

2 opmerkingen:

  1. Geweldig wat jullie allemaal gedaan hebben en voor elkaar hebben gekregen. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi toch die combinatie van mooie quilts, gezelligheid en iets betekenen voor anderen!

    BeantwoordenVerwijderen