Pagina's

zondag 3 mei 2015

Inhalen en improviseren.....





 Ik loop gruwelijk achter met de blokken van de ´dinsdag-sampler´ van Quiltmania.....



dus de stofjes, naaimachine en snijmat op tafel....

 

tsja.....was het niet zo dat je niet te hard van stapel moet lopen?


 

en dan alles weer los moeten tornen.....neeeeee.......ik heb er een extra strookje aangezet en ook dit blok is nu 10,5 x 10,5 inch!

Op naar blok 4!




´s  Morgens heel vroeg zijn de reeën onderweg, ze zijn sowieso veel onderweg want er is in onze omgeving erg veel bos gekapt, dus weinig schuilplaatsen over...




in de schemer en ´s nachts wordt waarschijnlijk ´territorium´ verdeeld, we horen dagelijks blaffende reeën, heel bijzonder!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

  1. Het wordt wel een hele mooie sampler!

    Tja, dat gebeurd mij nou ook altijd als het haastig moet,....mijn moeder zij altijd "haastige spoed is zelden goed"....!

    Wat een mooie plaatjes van die reeën, de laatste paar jaar zijn ze bij ons niet meer geweest, dat komt ook door het kappen van het bos naast ons huis, en er zijn een paar nieuwe huizen in de buurt gebouwd, dat houd ze natuurlijk ook tegen!
    Maar de jonge bomen beginnen al aardig te groeien, misschien dat ze volgend jaar wel weer te zien zijn, ik mis ze wel hoor, ze kwamen als het ware gewoon achter ons huis snuffelen, want mijn man strooide wel eens Luzerne voor de pony's neer, en daar kwamen de reeën ook op af
    Zo mooi om ze te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoeveel blokjes heb je nu af van de Dinsdagquilt?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je blokje is toch wel mooi geworden. Mooie stofjes zijn het. En zo jammer van al dat kappen van bossen. Hier in België gebeurt het ook veel meer, kappen en dan huizen erop bouwen. Jammer, maar ja...Fijne dag nog.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dankjewel! gelukkig wordt dit bos niet gekapt voor huizen, het is productiebos. Door de jaren heen raak je er zo aan gewend, dat je vergeet dat het ooit weer gekapt gaat worden....

      Verwijderen