Pagina's

woensdag 1 oktober 2014

Ingehaald!

de aqua-blauwe CAL-deken is helemaal bijgewerkt! 

Het is maar goed dat ik af en toe met dit kleine aapje kan wandelen voor de broodnodige ontspanning van de armen en handen, alhoewel....er zit nogal wat kracht in het kleine lijfje en al leert ze braaf op de puppycursus, in de praktijk is rustig wandelen héél moeilijk!


5 maanden is de boxerbaby (ze woont niet in het huisje op het platteland hoor!) en ze is heel goed voor je humeur, één en al plezier en alles is spannend en leuk, zoals.....


 
de paarden die je onderweg tegenkomt.....
kusje!

En het is vandaag 1 oktober en dus de start van de jaarlijkse D´ruitdaging van Yourganize! Schrijf je nog snel in en doe mee!
Je krijgt dan dagelijks een mail of Fb-bericht met opruimtips/aanwijzingen. Mijn streven dit jaar is weer 250 stuks te gaan halen, de eerste 10 zijn al uit het huis verdwenen!
ahum....nee......nog niet uit de quiltkamer......die moet nog opgeruimd worden. Daarvoor heb ik andere hulp gehaald....3 luisterboeken van de bieb, altijd fijn luisteren terwijl je opruimt! Ben heel benieuwd naar het boek Stoner van John Williams, kreeg lovende kritieken. En en passant viste ik uit de bak ´afgeschreven boeken´ het boek ´1000 quiltmotieven´ voor 1 euro!!

Opgeruimde groeten!

  

2 opmerkingen:

  1. Mooie deken wordt het! Ik ben met de rand er om heen bezig, dus bijna klaar.
    Heb me wél ingeschreven voor D'ruitdaging, maar nog geen tijd gehad om 1 van de opdrachten uit te voeren, haha. Ondertussen wél de tuinkast uitgemest, dus wél zo'n 20 punten binnen.
    lieve groetjes, Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk, die boxer'baby'. Een lijf vol energie, dat kan je wel zien.

    BeantwoordenVerwijderen