Pagina's

zondag 18 mei 2014

Genieten.....

van zon en al het groen, haken, krant lezen, m´n boek uitlezen en vooral van de rust en het geluid van de vogels.....eindelijk een zondag zonder het geluid van het hele regiment elektrische apparaten van de buren....herkennen jullie dat? Met de bosmaaier de kantjes maaien, met de hogedrukreiniger het straatje schoonmaken, met de elektrische borstel de auto´s schoonmaken en vervolgens ook nog even stofzuigen, daarna even een tafeltje schuren met de schuurmachine en die ene auto waar ze niet zo vaak in rijden een half uurtje stationair laten draaien....zucht......
 je kunt de plantjes bijna horen groeien! De aardappels doen hun best, de radijsjes ook en een enkele pompoen en courgette komen boven de grond.....


 

het gaas staat klaar voor de bonen.....
de blauw-groene CAL-deken is t/m week 20 bijgewerkt.....dus verder met de kleurrijke deken!
de dames waren even op bezoek bij Alexander....het is tegenwoordig zoeken naar de eieren en zorgen dat je eerder bent dan snuffelneuzen van Alexander en Ferdinand!

Geniet van stilte!

2 opmerkingen:

  1. Wij hebben tegenwoordig een achterbuurjongen met quad of brommer en mag nog niet op de hoofdweg, wel op de maaipaden langs de tuinen. Grrrrrr....... Verder is het natuurlijk genieten met dit weer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad Marjolijn.....een heer groot gevoel van grrrr.....gelukkig zijn wij ´uit´de buurjongens in die leeftijd! sterkte er maar mee, wij hoopten altijd dat de brommer snel kapot zou gaan ;-)

      Verwijderen