Pagina's

zondag 16 maart 2014

Celebrate Worldwide Quilting Day op droomdekenwijze!dat deden we op 15 maart in Emmen! Voor deze keer te gast in Emmen bij de dames van de plaatselijke droomdekengroep, wat een geweldige dag!
Een aantal droomdekendames van deze groep quilten nog maar een paar maanden en maken prachtige dekens!Snoezige deken, gemaakt met de ´verdwenen hoekjes´ techniek. Een uitleg hierover vind je op het weblog van Trudy (klik)Vrolijke clowntjes.....


 

 Bekende clown....

Altijd moeilijk om stoffen en ideeën te vinden voor jongens, deze voetbaldekens zijn toch geweldig!En ja, ik deed zelf ook nog wat....twee tops afgekregen voor kleine jongetjes.....

Supersimpele patronen, want ervaring met deze fantastische droomdekendagen heeft mij geleerd dat een ingewikkeld patroon ook veel ´achteruitnaaien´ betekent (er wordt ´teveel´ gebabbeld en gelachen ;-) )!!

Mocht je ook willen bijdragen aan dit mooie initiatief, we kunnen altijd stoffen gebruiken, liefst vrolijke moderne kleuren. ´Achtergrondstoffen´ zijn heel welkom, dus stippen, kleine motieven of effen stoffen en uiteraard klosjes naaigaren. Is er een oma, tante of moeder die haar naaidoos opruimt, denk aan ons! Je kunt me altijd mailen.
En droomdekenmaaksters zijn uiteraard zeer welkom, er is geen verplichting, je werkt in je eigen tempo. Kijk in je regio, er is vaak een groep in de buurt!

Alle info is ook te vinden op de droomdekensite  (klik)

Fijne zondag!3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke quilts voor zo'n goed doel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi blogje en mooie foto's van de quilts! Ik vind jouw blauw/witte echt sùper! Tot gauw, Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik las er al over, hoe gezellig het was! Wat een mooie en leuke quiltjes laat je zien. Daar word je toch helemaal blij van.!

    BeantwoordenVerwijderen