Pagina's

woensdag 29 januari 2014

Tussen 20 en 21 uur.......

ben ik deze weken even niet bereikbaar ;-)........
dan zit ik nl. voor de tv - uiteraard met m´n quilt om een paar steekjes te zetten - en geniet van The great interior design challenge 
Drie creatieve mensen krijgen de opdracht om in 3 dagen met een budget van 1.000 pond ieder een kamer aan de wensen van de bewoner(s) aan te passen. 
Je ziet de leukste, creatiefste en mooiste ideeën langskomen.....het liefst zou ik heel veel na willen maken.....wanneer de dag nóg eens 24 uur zou hebben!
Dit alles te zien op BBC2.

Mijn ´eigen´ challenge - de ´CrochetALong - vordert gestaag....En ik kreeg een mailtje met de vraag een siggy te ruilen! Wat leuk, het was alweer een tijdje geleden......dus moest er een nieuwe siggy gemaakt worden......


 

Alle info over de siggy´s vind je hier (klik)

Fijne dag!
 

6 opmerkingen:

 1. Dat lijkt me leuk om naar te kijken, ga er eens voor zitten. Mooi wordt je plaid. De kleuren vind ik erg mooi samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, en hier is de ontvangster van deze siggy en ze vindt hem toch LEUK!! Dat stofje met varkens, helemaal te gek! Heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Francisca,

  Na de Great British Bake-off is dit wel heel wat anders, hè? Maar zeker zo leuk! Ik vind het iedere keer weer verbazend hoe de Engelsen erin slagen om van een ratjetoe toch een mooi en gezellig geheel te maken. Dus je ziet: ook hier zit er eentje aan de buis gekluisterd! Veel plezier!
  Ga je nog naar de handwerkbeurs in Zwolle?
  Groeten van Digna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, precies! Ik verbaas me ook en vooral ook omdat de Engelse kamers/huizen vaak zo klein zijn...dichter bij de werkelijkheid dan de ´opknappers´ in de Nederlandse tv-programma´s.
   Zwolle ligt in de planning! Waarschijnlijk donderdag of vrijdag....

   Verwijderen
 4. Oh leuk, wij genieten ook zo van dat programma! We kijken sowieso wel veel BBC....
  Je deken is al mooi tot nu toe :-)

  BeantwoordenVerwijderen