Pagina's

dinsdag 1 oktober 2013

Jammer......en een nieuwe start!Jammer....deze maand weer geen nieuw borduurtje voor de SAL van de de borduurvrouw. Samen met het niet gemaakte borduurtje van de vorige maand zou het hart in november compleet moeten zijn, ik hoop dat het gaat lukken!
(op de voorgrond een deel van de verzameling koppen en schotels voor een grote vintage high tea in december).

Misschien eens wat vaker met een borduurwerk gezellig hierbij zitten.....


maar er moet ook gezaagd, geboord en getimmerd worden om de verzakte houtopslag te repareren.....


wat was het jammer om kruiwagens vol klimop weg te moeten halen....

En het is vandaag 1 oktober!


de start van D´ruitdaging 2013, we beginnen met het opruimen en uitruimen van de kapstok en handschoenen, sjaals en mutsen!Gelukkig gaat het met deze jongen een stuk beter, ondanks het feit dat hij voor een verder onderzoek en injectie niet meer in het mandje richting dierenarts te krijgen was!
De eetlust is terug, hij heeft zijn rondje over ´zijn terrein´ weer gemaakt en ik ben bang dat de muizen en mollen weer op de vlucht moeten!


Fijne dag allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Heb deze maand ook geen borduurtjes klaar voor de letterbak.
  Gelukkig dat het beter gaat met jullie poes-hoe komen jullie aan deze naam Mouse? We hebben ook een poes gehad met deze naam-ze was vernoemd naar degene waar we haar vandaan hadden.Die had als achternaam Muis.
  zonnige dag en succes met je project.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Truus! Gelukkig ben ik niet de enige zonder borduurtje.....Onze Mouse is hier komen wonen omdat zijn vorige eigenaar naar Schotland verhuisde...en een halfwilde poes weken in quarantaine in een hokje om Groot BrittanniĆ« binnen te komen, dat leek geen goed plan. Hij was gewend aan een huisje op het platteland, dus dat moest het weer worden. En omdat de poes Guus heette - net als de poes die we al hadden - kreeg hij een nieuwe naam! Die was gauw gevonden, want hij is niet alleen muisgrijs, maar ook nog eens de beste muizenvanger! Het heeft even geduurd maar hij luistert er nu goed naar en reageert niet meer op ´Guus´!

   Verwijderen
 2. Het lukt je vast om je hart op tijd af te krijgen, ik zie je al helemaal zitten bij dat heerlijke haardvuur en met de poes op schoot. Je bak ziet er al prachtig uit, ben dol op rood. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hart wel helemaal af maken wordt zo mooi!
  Fijn dat poes weer beter gaat, wat een schrik zeg.

  BeantwoordenVerwijderen