Pagina's

vrijdag 2 augustus 2013

1 augustus, nummer 6 en WARM!!!

Tsja....1 augustus....deze ´deadline´ van de borduurvrouw weer net niet gehaald en die prachtige letterbakken die op haar site staan....zouden die vrouwen ooit slapen....of hebben ze borduurkaboutertjes? Ik vind het al lastig om mijn ene mini-borduurtje op tijd af te hebben....maar ben wel blij dat zo langzamerhand het hart volgeborduurd raakt....dat zou me zonder de stok achter de deur niet gelukt zijn!Deze keer is het een borduurtje geworden van het huisje op het platteland tussen de bomen....de sierranden ernaast heb ik uit een oud DMC-boekje, het is een Roemeens patroon.

 

Droomdekentje nummer 5 is klaar en nummer 6 heeft alleen nog de rand nodig. Nummer 6 is een simpel klein dekentje, vierkantjes en met de machine in ruiten gequilt.....


En dan moet er natuurlijk iets over de warmte gezegd worden.....bijna 35 graden......wat gestippelde en mij betreft mogen ze deze dagen overslaan en wij proberen dus het hoofd en de rest koel te houden, de gestippelde op een hele praktische manier......wie weet leert ze zo nog eens net als Bregje om een quilt te showen, alhoewel....zulke mooie quilts als Bregje´s vrouwtje....die moet ik nog maken....maar dan hoeven ze trouwens niet zo groot te zijn!


Fijn koel weekend!

1 opmerking:

  1. OOOHHH!!! Ze staat daar toch wel als een echte dame!!! Prachtig model hoor!

    BeantwoordenVerwijderen