Pagina's

zondag 17 november 2013

Schaap.....



laat zien dat het november is......en ze is niet met haar neus in de modder gevallen ook al lijkt dat zo.....

De dagen en weken vliegen voorbij met hele nare, minder nare, toch wel leuke en fijne gebeurtenissen, kortom... met het dagelijkse LEVEN!



Voor een feestdag in begin december worden stapels patroonbladen doorgebladerd, bestede ik vele Pinterest-uurtjes aan de pc en uiteindelijk werden lappen, die al jaren in de kast lagen, tevoorschijn gehaald en ben ik begonnen met knippen en spelden......


niet helemaal volgens de voorgeschreven patronen, die worden alleen maar gebruikt als basis.....


mijn trouwe vriendin heeft heel wat meters voor de boeg!

Ondertussen moet er meer geregeld worden voor de grote dag, want de gestippelde houdt niet zo van feesten en partijen en al helemaal niet in een grote stad als Londen!
Daarom gaat ze voor het eerst in haar lange 12-jarige leven uit logeren in een heus dierenpension....eerst maar eens een nachtje ´proeflogeren´ en wel hier!


Dit ziet er een beetje akelig uit...maar ze had het naar de zin gehad, had lekker gegeten en beetje gespeeld op het speelveld (gelukkig logeerden er ook leuke reuen....)!


Thuisgekomen werd er uiteraard laaaaaaaaang geslapen.....zzzzzzz.........

Tot slot nog een paar foto´s van de quiltbee van afgelopen woensdag....´t is pronken met andersmans veren, want op quiltgebied deed ik niets.....helaas.....


Sinterklaas-quiltje met prachtige houten knopen
 


cursus sashiko....
 


quilt-atelier in een doos.....is het niet beeldschoon?


droomdeken!

Fijne dag allemaal!

vrijdag 1 november 2013

Gelukt!


een danseres, een muzieksleutel en een spreuk toegevoegd en precies op 1 november is mijn mini-letterbak voor de letterbak-SAL van de borduurvrouw af!




Begonnen met een fotolijstjes-hart van Action, restjes borduurlinnen en -garen en zonder planning.....
Het was énig om te doen, bedankt voor het idee Borduurvouw!!




En uiteraard stormde het ook in het hoge Noord´n.....rond het huisje op het platteland werden een aantal boompjes en één grotere eik ontworteld en die eik hing over het naastgelegen fietspad, werk aan de winkel dus!
De foto´s maakte ik twee dagen na de storm tijdens onze dagelijkse lange wandeling langs en door het productiebos in de buurt....


het pad werd versperd door omgewaaide bomen.....


dat vond de gestippelde reuze spannend!


vervolgens verder door de drooggevallen sloot......waar de dame héérlijke aardappels vond!


onder dit zeil wil ze ook graag even neuzen, want daar liggen nog véél meer van die lekkere aardappels.......




Tot slot een foto van de voormalig zieke....de stoere jongen ligt hier lekker tussen de meisjesspullen te slapen, inmiddels heel wat pondjes zwaarder geworden...gelukkig maar!

Fijne dag gewenst!